Inspired People Work - HRD IPW-English

Doen waar je goed in bent

De Focus en de Wave zijn krachtige individuele tools die meten waar je goed in bent én hoe en waar je nog meer tot vakmanschap kunt komen. Deze tools worden ingezet bij werving & selectie, coaching, teamaansturing en ontwikkeltrajecten.

Het is een nieuwe generatie betrouwbare online assessment van talent en motivatie, die binnen elk type organisatie toepasbaar is. Ze zijn wetenschappelijk gevalideerd en worden wereldwijd op brede schaal gebruikt.

De Wave en Focus geven allebei inzicht in jouw algemene competenties, gedrag voorkeuren, persoonlijkheidskenmerken, motivatie, talent en behoeften met betrekking tot de geschiktheid van een persoon voor een bepaalde functie. Bovendien maken de testen duidelijk in welke competenties jij je verder kunt ontwikkelen en in welke organisatiecultuur dat het beste kan.

We hebben gekozen voor deze testen vanwege de volgende toegevoegde waarde ten opzichte van andere testen:

Het verschil tussen de Wave en Focus is het aantal competenties dat in kaart wordt gebracht: de Wave 108 versus 36 bij de Focus. Het bespreken van de resultaten van Focus is dan ook korter dan bij de Wave. In Focus zijn de meest voorspellende facetten van de Wave opgenomen maar kost het invullen minder tijd (ca. 20 min.) terwijl de validiteit slechts 20% lager is.  

Voor meer informatie, download de brochure over de Wave en de Focus hier of bel voor een afspraak.