Inspired People Work - HRD IPW-English

Vormen van Individuele Coaching

Voor de volgende vormen van individuele coaching kunt u bij ons terecht (op alfabetische volgorde):

Business Coaching:

Coaching gericht op uw functioneren in relatie tot de dingen die spelen op het werk.

Expat Coaching

  1. Voor mensen die voor een korte of langere tijd in Nederland zijn en die ondersteuning willen op allerlei vlakken (cultuur, werk en privé). Dit kan voor Engels- en Franstaligen.
  2. Voor mensen die voor een korte of langere tijd naar een ander land gaan en die daar graag ondersteuning willen op allerlei vlakken (cultuur, werk en privé). Voor vertrek is het eerste gesprek dat dient ter kennismaking en afstemming van het coachingstraject. Het wordt daarna voortgezet als u in het buitenland bent door middel van e-mail en Skype.

Heartcoaching

Coaching in uw persoonlijke ontwikkeling gericht op het veranderen van uw leven in het algemeen met focus om te leven en te creëren vanuit het hart.

Life Coaching

Coaching in persoonlijke ontwikkeling gericht op het veranderen van uw leven in het algemeen.

Loopbaan Coaching

Het professioneel begeleiden van mensen in hun persoonlijke zoektocht binnen de eigen loopbaan. De juiste man/vrouw op de juiste werkplek. Lees ook verder het InspirationWorks! traject.

Personal Coaching

Coaching in persoonlijke ontwikkeling gericht op het veranderen van uw leven in het algemeen.

Performance Coaching

Coaching gericht om de prestaties van u zelf te verbeteren alsmede uw effectiviteit en productiviteit in uw huidige werk.

Skills Coaching

Coaching gericht op uw vaardigheden: denk bijvoorbeeld aan het presenteren van resultaten, klantgericht werken en slecht-nieuws- en functioneringsgesprekken.