Inspired People Work - HRD IPW-English

Code of Conduct


Binnen het team van Inspired People Work - HRD werken wij op de volgende manier samen.

Servicegericht zakendoen
Met partners samenwerken betekent kunnen beschikken over expertise op een breed vakgebied en waarbij er een meerwaarde is voor allen. Dat betekent voor ons als partners dat we onze klanten optimaal kunnen bedienen. Voor onze samenwerkingspartners betekent het dat ze een ingang krijgen bij onze klanten. Tenslotte, voor onze klanten betekent het dat ze via één kanaal kunnen beschikken over brede expertise, snel geholpen worden en weten dat ook bij die specialist kwaliteit voorop staat. We staan voor een duurzame oplossing voor de knelpunten van de klant.

Kwaliteit
Van onze samenwerkingspartners verwachten we dan ook, dat ze op dezelfde wijze werken: met respect voor de klant en diens wensen, servicegericht, transparant over tarieven en declaraties waarbij de kwaliteit van de dienstverlening optimaal is.

Fair: geen opslagfee
Om te zorgen dat de klant altijd een optimale dienst tegen een fair bedrag krijgt werken we niet met opslagpercentage’s of fee’s. Als we binnen ons netwerk een opdracht doorleiden naar een partner, zorgen we voor een eerste kennismakingsgesprek, geven we de klant de contactgegevens van de partner zodat de klant rechtstreeks zaken kan doen, of doen wij samen de opdracht. Op deze manier voorkomen we dat een dienst met een opslagpercentage verhoogd wordt waardoor de klant een te hoog bedrag voor de dienst moet betalen. Wat vragen we in ruil? In ruil voor deze dienst vragen we onze partners om ons op dezelfde wijze te bemiddelen bij vragen van hun klanten.

Samenwerkingspartners
Partijen waar wij mee samenwerken voldoen aan bovengenoemde criteria en dragen dat ook uit naar onze klanten. Als het om vakgebieden gaat liggen die vaak op het gebied van organisatieontwikkeling, training en coaching. Daarnaast staat bij al onze partners zorgvuldig ondernemen centraal.

Mocht u nog vragen hierover hebben, neem dan contact met ons op.