Inspired People Work - HRD IPW-English

Inspireren
Ik voel dat ik meer in mijn mars heb, hoe ga ik dat voor elkaar krijgen?


Inspireren is essentieel om succes te kunnen realiseren. Zonder inspiratie is er geen doel, richting noch passie. Elke organisatie is ooit voort gekomen uit een idee met bezieling of zingeving (missie). Deze wordt helaas vaak gereduceerd tot enkel een financieel en materieel gewin. Een gevolg is dat veel mensen toch ongelukkig blijven in hun werk (meetbaar in absentie door ziektes, burn-out, etc.).

In deze tijd waarbij er wereldwijde veranderingsprocessen plaats vinden, komt er weer meer aandacht voor werken met passie en plezier, zingeving en slow-management. Dit draagt bij om de natuurlijke behoefte te stillen iets te doen dat er toe doet. Dat maakt mensen -dus als gevolg- blij en gelukkiger. Inspiratie leidt tot een natuurlijke, intrinsieke manier van innoveren.  

Inspiratie is op elk niveau en voor iedereen in de organisatie iets waar men mee vooruit kan. Het is de brandstof waarop mensen draaien.  

Vandaar dat wij individuele medewerkers en teams begeleiden om de inspiratie-kracht weer te gebruiken. De meeste van onze diensten zijn rond dit thema gegroepeerd. Bekijk de clip die hierbij past hieronder.  

Voor meer informatie over ons aanbod, gebruik de navigatiebalk of klik op overzicht en download de brochures. Graag maken we een afspraak met u om de aanpak voor uw organisatie specifiek te maken.  "People will forget what you said. People will forget what you did. But people will never forget how you made them feel."
Maya Angelou, Poet

Inspiratie
1. Inademing, 2. (abstr.) Bezieling, inblazing; 3. (concr.) Ingeving.

Inspireren 1. Ingeven, inblazen, inboezemen; 2. De geest gaande maken.

van Dale