Inspired People Work - HRD IPW-English

Onze benadering

We denken in mogelijkheden zien en inspireren. We begeleiden individuele personen, teams en organisaties om de bereidheid tot verandering om te zetten in een ander gedrag. Verandering is in onze ogen groeien, ontwikkelen en tot bloei komen. Anders gezegd: alle capaciteiten en talenten telkens opnieuw gebruiken, verbeteren en gericht inzetten om het gezamenlijke succes te behalen.

Het is onze visie (overtuiging) dat mensen en teams beter presteren en effectiever ondernemen als ze geïnspireerd zijn en met passie en plezier hun talenten en vaardigheden volledig kunnen gebruiken in een stimulerende werkomgeving.

Onze missie is het vergroten van de duurzaamheid (profit, people & planet) van organisaties door individuele personen en teams te begeleiden met de focus op mensen (people): inzet van talenten en vaardigheden én effectief samenwerken met passie en plezier.


Inspired People Work begeleidt de klant naar duurzaamheid, leiderschap, innovatie en succes. Onze werkwijze (strategie) kenmerkt zich door een praktische en doelgerichte insteek, waarbij we ervoor zorgen dat die beklijft; ook na het traject. We gebruiken hiervoor een multi-dimensionele aanpak toegepast op drie niveaus: de organisatie, het team (of afdeling) en het individu. Het team dat de klant begeleidt is een bundeling van specifieke experts afgestemd op die klant en omstandigheden.

De trajecten die we uitvoeren zijn op maat gemaakt en ervaringsgericht: veranderen door ‘t samen met de klant te bewerkstelligen, de zaken beet te pakken en door te zetten. Hierbij gebruiken we onderdelen vanuit verschillende management stromingen die hun effectiviteit hebben bewezen.

Vanuit onze ervaring en inzet kunnen we ons dan ook zeer goed vinden in de benadering van Appreciative Inquiry (Waarderend Onderzoeken), Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Business Spiritualiteit. Onze manier van samenwerken met collega’s die wij inhuren is hier beschreven.