Inspired People Work - HRD IPW-English

Wat is coaching?

Coaching is door NOBCO gedefinieerd als een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de coachee aanzet tot effectief gedrag door:
1. Bewustwording en persoonlijke groei,
2. Het vergroten van zelfvertrouwen en
3. Het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.


Individuele Coaching

Wilt u hernieuwde energie, inspiratie en vertrouwen om uw leven en/of werk beter te doen of om met situaties beter om te gaan?

'Beter' houdt natuurlijk voor iedereen wat anders in. Met coaching vallen de losse puzzelstukjes in elkaar. U, als de coachee, bepaalt daarom dan ook de onderwerpen die tijdens het coachingstraject aan bod moeten komen.

Individuele coaching draagt daardoor bij aan het succes in functioneren van u als persoon én als ondernemer/werknemer. Voor de vormen van individuele coaching waarin wij ons gespecialiseerd hebben, leest u hier verder.

Team coaching richt zich op het functioneren van het team; voor meer informatie daarover, zie het InspiredTeamworks!-Traject.


Voor alle vormen van coaching is het essentieel dat het 'klikt' tussen u en de coach. Voor u en voor ons! Samen stellen we het coachingstraject vast wat betreft inhoud, lengte, vorm, het aantal gesprekken, etc. zodat u ook resultaat behaalt dat u voor ogen heeft.

Graag maken we dan ook eerst met u kennis en om uw mogelijke vragen te beantwoorden. We nodigen u hierbij uit om daarvoor met ons contact op te nemen.

Wilt u eerst wat meer informatie lezen, download dan hier de brochure voor Individuele Coaching, en de competentietest de Wave, die zijn toegevoegde waarde al jaren bewezen heeft als nulmeting.