Bedrijf - Inspired People Work

IPW Logo
Text IPW logo
IPW logo
IPW
Ga naar de inhoud

Bedrijfsinformatie

Inspired People Work komt voort uit Creative Point Consult (maart 2000 – september 2010; opgericht door Niek van Duivenbooden) en is sinds juli 2016 een BV.

Waar willen wij naar toe, wat doen wij en hoe

Visie

De visie van Inspired People Work B.V. is sinds haar oprichting in 2000 steeds verder bijgesteld en aangescherpt en sinds de overgang naar een BV in lijn met de visie van de holding Shifting Energy B.V. Vanaf 2021 zal een herstelplan voor de planeet Aarde in werking treden en zal afgestemd samenwerken richting het beoogde resultaat hierbij leidend worden.
Hierbij zullen mensen en organisaties moeten transformeren (anders moeten functioneren) om de gevraagde impact te verkrijgen. Transformeren is in onze ogen groeien, ontwikkelen en tot bloei komen. Praktisch gezien zullen mensen bijvoorbeeld meer geïnspireerd en intrinsiek gemotiveerd moeten zijn om hun talenten en vaardigheden volledig in te zetten in hun privéleven en in een stimulerende werkomgeving.
Inspired People Work

Missie

Onze missie is het mede-transformeren van organisaties door individuele personen en teams te begeleiden in die transformatie met de focus op mensen: optimale inzet van talenten en vaardigheden én afgestemd samenwerken met passie en plezier.

Strategie

Inspired People Work begeleidt mensen, teams en organisaties in het realiseren van hun missie met focus op afgestemd samenwerken en inzet van hun talenten.
Als team inspireren wij en zijn we facilitators van het veranderingsproces: het op een andere manier doen en innoveren. Dit doen we in Nederland en omringende landen middels drie handelsnamen (Inspired People Work, InspiratieFilms en Human Innovator) omdat ze ieder op zich een nichemarkt bedienen. Voor Afrikaanse landen hebben we Trimpact, een social enterprise, opgericht.
Onze strategie kenmerkt zich door een praktische en doelgerichte insteek in afstemming met de opdrachtgever. We gebruiken hiervoor een multi-dimensionele aanpak toegepast op drie niveaus: de organisatie, het team (project of afdeling) en het individu. Het team dat de klant begeleidt is een bundeling van specifieke experts afgestemd op die klant en omstandigheden. Grote opdrachten voeren we uit in samenwerking met andere gelijkgestemde organisaties.

Wat we vanaf 2000 hebben gedaan

Sinds 2000 hebben we veel verschillende opdrachten uitgevoerd voor kleine en grote organisaties in verschillende branches en privé personen. Enkele voorbeelden zijn:
  • Individuele coaching en training van directie, medewerkers en ZZP’ers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding;
  • Individuele coaching en teamcoaching van directeuren van bedrijven in de zakelijke dienstverlening;
  • Versterken van de employability van medewerkers bij een bank na haar faillissement;
  • Cultuurveranderingstraject bij een taxibedrijf, een bandenservicebedrijf en afdeling Facilitaire Dienst van een grote landelijke vereniging;
  • Teamcoaching van MT bij een grote landelijke vereniging en van managers van zwembaden;
  • Workshops op het gebied van Servicegericht communiceren, Social Media, samenwerken (Kernkwadranten) en sterkte-zwakte analyses.

Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring

Klik op de onderstaande links om de documenten te downloaden.
Voorwaarden IPW
De Europese privacy verordening Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gaat over de 'bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens'. Inspired People Work past deze AVG toe; lees de privacyverklaring hierboven.

Disclaimer
Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Inspired People Work. Er bestaat echter altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Inspired People Work kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onvolkomenheden in deze website noch voor het gebruik van teksten door derden. Gebruikers kunnen derhalve geen rechten of aanspraken ontlenen aan (gedeelten uit) deze website.
Informatie van de site mag niet worden gekopieerd, verplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van Inspired People Work.
Op de website staan links naar derden. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud en juistheid van die websites.
Wij zijn tevens niet aansprakelijk voor de aanwezigheid van cookies die door derden zonder onze toestemming en medeweten zijn geplaatst.
Terug naar de inhoud