IPW-Team - Inspired People Work

IPW Logo
Text IPW logo
IPW logo
IPW
Ga naar de inhoud

Team

Inspired People Work heeft een hecht team van twee personen. Indien nodig zullen er andere procesbegeleiders worden aangetrokken. Hieronder geven een korte beschrijving van ons team.

Niek van Duivenbooden

In wezen ben ik door allerlei (wetenschappelijke en persoonsgerichte) opleidingen en werkervaringen een combinatie geworden van een visionair, onderzoeker, coach, trainer, facilitator en inspirator. Van daaruit spreek ik mensen aan om hun Oorsprong te leven op aarde, door hun aan te moedigen hun veelzijdigheid te onderzoeken en keuzes te maken vanuit het Hart.
Het is mijn passie om mensen en teams te begeleiden hun wezen in te zetten om hun eigen leven en werk vorm te geven in verbinding met anderen gericht op het herstel van de Aarde in al haar facetten. Eén werkvorm past dan ook niet bij mij en dat is waarom ik ook meerdere projecten en bedrijven heb opgezet en anderen daarbij heb geholpen.
Ik breng graag het geleerde meteen in de praktijk, dat maakt dat ik ook Lead by Example. Daarom coach ik organisaties en hun medewerkers. Een andere focus, sinds 1984, is om impact te creëren in Afrikaanse landen door Afstemming en Synergie te creëren via ons andere bedrijf Trimpact (sinds 2015).
Vanuit de gemeenschappelijke passie voor films en onze ervaring dat bepaalde films inspirerend zijn en ze het verdienen om vaker bekeken te worden om alle informatie er uit te halen, is onze webwinkel InspiratieFilms ontstaan. Wij verwijzen regelmatig naar films waarin meer te zien valt dan op het eerste oog lijkt.

Jolande Pit

Mijn passie is mensen her-inneren en bekrachtigen in wie zij in essentie zijn. Binnen Inspired People Work begeleid ik samen met Niek de workshop Kernkwaliteiten en werk ik als proces facilitator voor het onderdeel Human Innovator. Daarnaast verzorg ik de back-office van onze webwinkel InspiratieFilms.
Meer details over mij kan je hier lezen.
Human innovator NvD
Human innovator (f)
Terug naar de inhoud