Coaching - Inspired People Work

IPW Logo
Text IPW logo
IPW logo
IPW
Ga naar de inhoud

Coaching

Coaching voor u en/of uw team

Soms kan extra aandacht in de vorm van coaching iemand of een team helpen om bepaalde zaken te onderzoeken en een verandering inluiden. De erkende doelen van coaching zijn: Bewustwording en persoonlijke groei; het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en kunnen toepassen van eigen mogelijkheden. Afstemming en synergie begint met jezelf en daarom is ons ingangspunt van de coaching het meest dicht bij de persoon: het leven van persoonlijke talenten en passie.
Individuele coaching, wordt afhankelijk van de focus ook wel Business Coaching, Personal Coaching of Loopbaanbegeleiding genoemd.
De ontwikkeling van teams zien wij als basis voor de transformatie van de organisatie. De kracht van het team komt voort uit inspiratie. Het teamcoachingstraject noemen we daarom ook wel InspiredTeamWorks!-traject.
Om met een coach te kunnen werken is het voor zowel de coach als de coachee essentieel dat het 'klikt' tussen beiden. Daarom stellen we het coachingstraject dan ook samen vast wat betreft inhoud, lengte, vorm, het aantal gesprekken, etc.

Opzet van de Coaching

Een coachingstraject is een dynamisch geheel van individuele inzichtelijke gesprekken aangevuld met workshops en praktijkopdrachten (indien van toepassing). Iedere deelnemer ontvangt enkele inspirerende boeken (bijvoorbeeld Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens en/of Co-Creating Alignment & Synergy) en/of dvd’s die ook na het traject hun waarde behouden.  

Informatie en offerte

Wilt u meer informatie, samen een coachingstraject vaststellen afgestemd op de behoefte van uw organisatie en een vrijblijvende offerte ontvangen, bel dan s.v.p. met Niek van Duivenbooden via Nul-Zes-113-Acht-1061 of stuur een bericht per email.
Terug naar de inhoud