Nichemerken - Inspired People Work

IPW Logo
Text IPW logo
IPW logo
IPW
Ga naar de inhoud

Nichemerken

We hebben twee nichemerken ontwikkeld om daarmee gerichter onze Inspired People Work diensten en producten te kunnen aanbieden. Hieronder beschrijven we ze kort.

Human Innovator

Sinds 2018 is Jolande Pit procesfacilitator gespecialiseerd in Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens en geeft zij innovatiesessies op dit gebied. Deze Human Innovator activiteiten zijn een diepgaand maar tegelijk ook lichtvoetig en transformerend onderzoek in het bewustzijn van de persoon. Het onderzoek is enkel gericht om het volledige potentieel van jou als Human Being te ontsluiten waardoor jij meer vanuit jouw hart kunt leven en werken. Vanuit het hart leven zien wij als essentieel voor het Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens. Meer hierover valt te lezen in ons boek. Voor meer informatie, klik op het logo hiernaast om naar die website te gaan.
Human Innovator

InspiratieFilms

Soms kunnen beelden meer zeggen dan woorden. Dat is waarom we sinds 2007 in een aparte webwinkel zo'n 100 films aanbieden op DVD's of Blu-rays, die uitnodigen om verder te kijken. We hebben films uitgezocht die meerdere keren te bekijken zijn om zo telkens weer een andere laag te ontdekken, we noemen de films dan ook Inspiratiefilms.
Inspiratiefilms inspireren, spreken het gevoel aan, verruimen bewustzijn en vergroten het creatievermogen en de interne motivatie. Ze bieden meerdere gezichtspunten, geven stof tot nadenken, kunnen vragen oproepen die lang niet altijd door de mind te beantwoorden zijn en de Inspiratiefilms kunnen het onvoorstelbare voorstelbaar maken. Hierdoor zijn de Inspiratiefilms de moeite waard om ze meerdere keren te bekijken en je zult zien dat er dan weer nieuwe inzichten en vragen komen.
De webwinkel InspiratieFilms geeft bij de bestelmogelijkheid een korte beschrijving van de film en de trailer van de film zodat je kunt voelen of deze film bij jou resoneert.
InspiratieFilms
InspiratieFilms banner
Terug naar de inhoud