Eerherstel - Inspired People Work

IPW Logo
Text IPW logo
IPW logo
IPW
Ga naar de inhoud

Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens

De mensheid en de wereld zijn toe aan een grondige verandering, maar wat betekent dat werkelijk?
Is de mens klaar om de verantwoordelijkheid te dragen voor zelfbestuur, nadat hij eeuwenlang in een opgelegde afhankelijkheid heeft gefunctioneerd van externe autoriteiten? Ben jij klaar voor een nieuwe realiteit waarin het HartBewustZijn, als vonk al in jouw aanwezig, leidend is? Ben jij klaar om te zijn wie jij werkelijk bent?
HartBewustZijn is van oorsprong ongedefinieerd BewustZijn met Hartfrequentie, de pure hoge trilling van onvoorwaardelijke liefde. Oorspronkelijke Mensen resoneren in hun grondtoon als soeverein creërende wezens altijd met dit bewustzijn. Echter, in de oude realiteit van de Metatron Cube matrix zijn door de onderdrukkende invloeden de meeste mensen verstrikt geraakt in de routines van het dagelijks leven. Ogenschijnlijk leken zij zelfs afgesneden te zijn van het HartBewustZijn.
Tegen alles in en hoe onvoorstelbaar het ook lijkt, er is nog altijd een vonk HartBewustZijn in elk mens aanwezig. Dit HartBewustZijn opent wereldwijd steeds verder. Dat wordt zichtbaar bij degene die, met het herwonnen Zelfbeschikkingsrecht, de kwaliteiten en vaardigheden van de Oorspronkelijke Mens inzetten voor het creëren van een geheel nieuwe realiteit.
Het boek 'Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens - Leef het HartBewustZijn in jouw dagelijks leven' beschrijft op praktische en toepasbare manier, hoe jij in de huidige transitie van de gehele Aarde, het HartBewustZijn (verder) kunt openen en van daaruit jouw dagelijks leven vorm kunt geven.
Het boek beschouwt ook de verschillende aspecten van het leven in de oude  matrix. Op een praktische en herkenbare manier wordt duidelijk van waaruit de mensheid nu opstaat. Ieder doet dat, met compassie voor zichzelf en andere mensen, op zijn of haar unieke weg naar Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens.
Het is een praktisch boek geworden wat uitnodigt om in jouw dagelijks leven toegepast te worden terwijl je het leest én ervaart. Hiernaast kun je alvast een kijkje nemen in de onderwerpen die aan bod komen in het boek.
Klik op het icoontje 'X' voor het uitvergroten en nadien op 'Esc' voor het sluiten van het inkijkboekje.
<
>

Bestellen & Review

Je kunt dit boek kopen via onze webwinkel HI-Art. Mocht je jouw ervaring met het boek willen delen dan zijn jouw review en sterren van harte welkom.
Terug naar de inhoud